Wandisolatie

Goed aangebrachte wandisolatie geeft u niet alleen meer wooncomfort maar bespaart ook aanzienlijk op uw energierekening. Er zijn natuurlijk veel soorten toepassingen om te overwegen, afhankelijk van het gewenste materiaal welke gewenst of nodig is. Het is mogelijk om wandisolatie of muurisolatie in nieuwe nog te bouwen constructies alsmede in reeds bestaande huizen aan te brengen. Elk materiaal heeft zijn eigen wijzes en toepassingen. 

In een nieuwbouw huis zijn er vandaag de dag verschillende efficiënte strategieën voor inwendige en uitwendige isolatie. Een aannemer kan betonblokken, betonnen vormen en voorgevormde platen gebruiken. Hij is er ook verantwoordelijk voor om te zorgen dat de constructie luchtdicht is. Voor de wanden binnenshuis zijn er kant en klare panelen die geïnstalleerd kunnen worden alsmede geavanceerde bouwtechnieken voor wanden welke automatisch een isolerend effect hebben.

Er kunnen ook meer traditionele vormen van isolatie gebruikt worden zoals schuim, vilt, ingespoten en kunststof platen. Voor wandisolatie weet hij de specifieke waarden die u nodig heeft en kan u een aantal keuzes bieden. 

Professionele hulp voor isolatie

Als u isolatie toevoegt aan een bestaand gebouw moet wandisolatie in het interieur aangebracht worden. Als u besluit dit zelf te doen moet u professionele hulp inschakelen om te zorgen dat uw huis luchtdicht is voordat u begint.

Er is ingespoten isolatie, waarbij bijna elk soort vezel gebruikt kan worden, doch cellulose heeft vaak de voorkeur. Er zijn platen welke op maat gesneden kunnen worden en ook verschillende types matten zoals glaswol. Vanwege het feit dat deze in standaard maten geleverd worden hoeft u slechts de ruimte op te meten waar het toegepast dient te worden. 

U dient wel te zorgen dat uw huis compleet luchtdicht is voordat u begint te isoleren. Er zijn tal van professionals welke dit voor u kunnen doen en alle vormen van lekken kunnen dichten welke u mogelijk in uw huis heeft.

Prijzen vergelijken van wandisolatie? Vul vrijblijvend het formulier in

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Welke afwerking wenst u?*
Bent u eigenaar of huurder ? *
Bericht
   
 Meer over Wandisolatie

Geluidsisolatie
Thermische isolatie
Muurisolatie
Geïsoleerd glas
Dakisolatie
Vloerisolatie
Het isoleren van de kruipruimte
Isolatiepanelen
Spuitisolatie
Isolerende gordijnen
Isolerende raamfolie
Geïsoleerde deuren
Voorzetramen
Geluidsdemping
Dubbele beglazing
Stralingsreflectie
Inspuitisolatie
Zolder isolatie
Spouwmuurisolatie
Glaswol
Na-isolatie
Na-isoleren dak
Na-isoleren van spouwmuren
PIR isolatie
Los gestorte isolatie
Vulling- en dekenisolatie
Isolatieplaten

Deel deze pagina: