Vloer isoleren

Vloer isoleren

Als u uw huis wilt laten isoleren moet u een compleet beeld krijgen over wat er allemaal geïsoleerd dient te worden. De muren van uw huis moeten geïsoleerd worden, evenals de ramen en de deuren. Omdat warme lucht stijgt is het ook enorm belangrijk om uw dak te isoleren. Echter als uw huis ook een kelder heeft is het net zo belangrijk om uw vloer te isoleren. Vloerisolatie heeft een hoop voordelen en de ingreep is ook niet zo duur. Over het algemeen kan de warmte eenvoudig via de vloer ontsnappen dus als u de thermische geleiding van uw huis wilt verminderen, dan is het zeer raadzaam om de vloer te isoleren.

 

vloerisolatie

Isolerende panelen

Bedrijven welke vloerisolatie aanbieden volgen een simpele methode om vloerdelen effectief te isoleren. Wat ze doen is de vloer eruit halen en isolerende panelen monteren waarop de vloer teruggeplaatst wordt. Deze panelen bestaan uit isolerend schuim welke tussen twee houten of metalen platen is geperst.

Vloerisolatie is extreem populair in grote huizen die kelders hebben, omdat daar juist veel thermische energie verloren gaat via de vloeren. Er zijn een hoop verschillende methoden om een vloer te isoleren en voor ieder budget is er een goede oplossing. Dit type isolatie houdt de vloer warm in de winter en zorgt ervoor dat er geen warmte wegvloeit via de vloer naar andere ruimtes zoals een kelder, wat resulteert in een warmere ruimte en minder stookkosten.

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van vloerisolatie

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Indicatie uitvoering*
Bericht
   
 De voordelen van vloerisolatie

Meer over Vloerisolatie

Geluidsisolatie
Thermische isolatie
Muurisolatie
Wandisolatie
Geïsoleerd glas
Dakisolatie
Het isoleren van de kruipruimte
Isolatiepanelen
Spuitisolatie
Isolerende gordijnen
Isolerende raamfolie
Geïsoleerde deuren
Voorzetramen
Geluidsdemping
Dubbele beglazing
Stralingsreflectie
Inspuitisolatie
Zolder isolatie
Spouwmuurisolatie
Glaswol
Na-isolatie
Na-isoleren dak
Na-isoleren van spouwmuren
PIR isolatie
Los gestorte isolatie
Vulling- en dekenisolatie
Isolatieplaten

Deel deze pagina: