Spuitschuimisolatie

De gebieden of muren van een huis die het moeilijkst te bereiken zijn worden geïsoleerd met schuimisolatie. Schuimisolatie is zeer effectief op plaatsen zoals zolders, waar de muur of het plafond over het algemeen niet is afgewerkt.

Het spuiten van schuim isolatie helpt u niet alleen bij het reduceren van uw energierekeningen, maar het beschermt uw huis ook tegen plagen, ongedierte en vocht die de muren van uw huis kunnen beschadigen door ze zwak en vervallen te maken. Hier wordt de polyurethaan schuimisolatie of het PUR schuim gemengd met water om te spuiten met de hulp van een pneumatische pomp. Wanneer het mengsel in contact komt met zuurstof, wordt het droog en zet het schuim uit; vervolgens wordt het hard en uitgehard binnen zeer korte tijd.

spuitschuimisolatie

Lucht- en waterdicht maken van de woning met spuitschuim isolatie

Spuitschuim isolatie kan gemakkelijk aangebracht worden op verschillende plekken om het huis af te dichten en om het lucht- en waterdicht te maken. Het beschikt over de eigenschap om direct uit te zetten zodat het verscheidene gaten en kieren in uw muur, vloer en plafonds vult. Het heeft twee delen vloeistof dat een polymeer en een schuimmiddel bevat. U kunt het op gaten in het dak, in de muur en in de vloer spuiten om ze te ontdoen van kieren en plagen.

Professionele toepassing van schuimisolatie is belangrijk om een goed afgewerkte isolatie te verkrijgen die alleen bereikt kan worden met specifiek gebruikt materiaal en apparatuur. Het is de meest geschikte en kosteneffectieve isolatietechniek om weerstand te bieden aan lucht en vocht in uw huis met gedetailleerde diensten zoals kalfatering, dampscherm en huisverpakking.

Prijzen vergelijken van isolatie? Vul het formulier in

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
   
 Meer over Spuitschuimisolatie

polystyreen
steenwol
Isolatiefolie
Vermiculiet
PUR schuim
Duurzame isolatiematerialen
Pur isolatie

Deel deze pagina: