Spuitisolatie

In het geval dat u geen gebruik wenst te maken van isolatiematerialen in uw huis zoals isolatiepanelen, plexiglas, fiberglas of andere materialen, dan kan u gebruik maken van spuitisolatie dat een zeer goed alternatief biedt voor de isolatie van uw huis.

Spuitisolatie wordt gedaan met behulp van een spray welke bestaat uit een mix van twee componenten. In de monding van het spuitkanon komen deze twee componenten samen waar ze een uitzettend schuim vormen welke eenvoudig op betonnen oppervlaktes of tussen ruimtes in muren gespoten kan worden, of zelfs gaten die in de muur geboord zijn. Spuitisolatie is niet bedwelmend als het materiaal eenmaal de volledige chemische reactie heeft voltooid.

Isolerend schuim

Echter gedurende de tijd dat de reactie plaatsvind gast de spray wat ervoor kan zorgen dat de longcapaciteit van een persoon dramatisch vermindert zolang ze aanwezig zijn in de buurt van het mengsel. De componenten welke gebruikt worden voor het isolerende schuim is hars en isocyanaat.

Eenmaal gespoten zet het schuim uit tot meer dan 100 keer zijn eigen volume wat betekent dat het eenvoudig gebruikt kan worden om gaten en ruimtes in muren mee te dichten. 

Spuitisolatie is zeer efficiënt en is een goedkope methode van isolatie. Spuitisolatie bespaart energie en zorgt voor een merkbare verlaging van uw energierekening, Omdat het ook thermische weerstand biedt geeft het u een behaaglijk en warm gevoel in huis.

Isolatie prijzen vergelijken? Vul het formulier in

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
   
 Meer over Spuitisolatie

Geluidsisolatie
Thermische isolatie
Muurisolatie
Wandisolatie
Geïsoleerd glas
Dakisolatie
Vloerisolatie
Het isoleren van de kruipruimte
Isolatiepanelen
Isolerende gordijnen
Isolerende raamfolie
Geïsoleerde deuren
Voorzetramen
Geluidsdemping
Dubbele beglazing
Stralingsreflectie
Inspuitisolatie
Zolder isolatie
Spouwmuurisolatie
Glaswol
Na-isolatie
Na-isoleren dak
Na-isoleren van spouwmuren
PIR isolatie
Los gestorte isolatie
Vulling- en dekenisolatie
Isolatieplaten

Deel deze pagina: