Na-isoleren dak

Vraag uw gratis offerte aan voor dakisolatie

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Bent u huurder of eigenaar ?*
Type dak ?*
Type woning ?*
Bericht
   
 

Isoleren is belangrijk, als een dak van een woning niet of te weinig isolatie heeft dan heeft dit gevolgen voor uw energieverbruik. Alle daken zijn goed na te isoleren.

Een plat dak kan bestaan uit een betonnen dak of een houten dak hout u daar rekening mee bij het na-isoleren van uw dak.

Het is belangrijk om een goede dakisolatie te hebben het is niet alleen goed voor uw energieverbruik maar ook voor uw woning. Een slechte isolatie kan voor vocht problemen gaan zorgen als u een zolder heeft dan zal hier schimmelvorming ontstaan en als u dat ziet dan weet u dat u een vochtprobleem heeft, helaas meestal als u een dergelijke schimmelplek ontdekt dan is het vocht probleem al gevorderd en moet u dus direct maatregelen nemen dit om vooral verder schade te voorkomen. Zorg dus voor een goed na-isolatie.

Op veel zolders wordt de was in de winter gedroogd of er staat een wasdroger, beide manieren van was drogen geven veel vocht af. Deze gewoonte in combinatie met een bestaand vochtprobleem kan voor grote problemen zorgen.

Ook een dak van bijvoorbeeld een garage kan voor problemen zorgen bij geen of een slechte isolatie. Als uw garage een houten plat dak heeft dan zal er door het te veel aan vocht houtrot ontstaan. En alles in uw garage zal worden aangetast zoals gereedschap wat gevoelig is voor roest maar ook bijvoorbeeld tuinmeubelen denk hierbij aan de stof op de stoelen.

Veel mensen gebruiken de garage als opslag voor bouwstoffen zoals zakken gips of beton mix ook dit zal vochtig worden en dan kunt u deze bouwstoffen weggooien want als deze stoffen vochtig worden dan worden ze hard en kunt u deze niet meer gebruiken.

Zorg ook altijd voor een goede ventilatie en dus voor een goede afvoer van het te veel aan vocht.
Meer over Na-isoleren dak

Geluidsisolatie
Thermische isolatie
Muurisolatie
Wandisolatie
Geïsoleerd glas
Dakisolatie
Vloerisolatie
Het isoleren van de kruipruimte
Isolatiepanelen
Spuitisolatie
Isolerende gordijnen
Isolerende raamfolie
Geïsoleerde deuren
Voorzetramen
Geluidsdemping
Dubbele beglazing
Stralingsreflectie
Inspuitisolatie
Zolder isolatie
Spouwmuurisolatie
Glaswol
Na-isolatie
Na-isoleren van spouwmuren
PIR isolatie
Los gestorte isolatie
Vulling- en dekenisolatie
Isolatieplaten

Deel deze pagina: