Muurisolatie

Muurisolatie staat bekend om de enorme bijdrage een huis warm te houden in de winter, en koel te houden in de zomer. Het werkt als een schild en staat warmte niet toe erdoorheen te komen. Sinds het fenomeen 'opwarming van de aarde' bekend werd, is muurisolatie erg populair geworden.

U kan dit type isolatie op de muur aanbrengen of plakken, of u kan deze isolatie tussen twee wanden aanbrengen, wat de muur ook geluidsabsorberend maakt.

Kiezen tussen verschillende isolatieproducten hangt af van de behoefte, dus zorg er voor dat u niet datgene kiest wat op dat moment populair of in de aanbieding is. Normaal gesproken worden huizen tijdens de bouw geïsoleerd. Isolerende coatings in huis maken uw huis geluiddicht en coating buitenshuis helpt voorkomen dat warmte van buitenaf het huis in komt.

muurisolatie

Isolatiematerialen

U heeft in feite 2 opties voor het isoleren van uw huis. U kan vlokken of schuim gebruiken, afhankelijk van wat u denkt dat het beste is. Schuim zit in spuitbussen, is makkelijk aan te komen en makkelijk op en tussen de muren te spuiten om uw muren te isoleren.

Vlokken worden normaal gesproken in oudere huizen gebruikt. Als u vlokken als isolatiemateriaal gebruikt moet u een apparaat gebruiken om dit materiaal in de muur te spuiten. De vlokken zetten echter niet uit zoals schuim. Deze vlokken zijn zeer energie-efficiënt en effectief.

 

 

 

Voordelen van isolatie

Het kleinste voordeel welke u krijgt met muurisolatie is dat u uw huis warm genoeg houdt in de winter, het grootste voordeel is uiteindelijk dat u een behoorlijk bedrag bespaart op de energierekening. In feite is dit type isolatie zo effectief bij het besparen op de energierekening dat u zelfs wat zou kunnen sparen voor later.

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van muurisolatie

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Welke afwerking wenst u?*
Bent u eigenaar of huurder ? *
Bericht
   
 Meer over Muurisolatie

Geluidsisolatie
Thermische isolatie
Wandisolatie
Geïsoleerd glas
Dakisolatie
Vloerisolatie
Het isoleren van de kruipruimte
Isolatiepanelen
Spuitisolatie
Isolerende gordijnen
Isolerende raamfolie
Geïsoleerde deuren
Voorzetramen
Geluidsdemping
Dubbele beglazing
Stralingsreflectie
Inspuitisolatie
Zolder isolatie
Spouwmuurisolatie
Glaswol
Na-isolatie
Na-isoleren dak
Na-isoleren van spouwmuren
PIR isolatie
Los gestorte isolatie
Vulling- en dekenisolatie
Isolatieplaten

Deel deze pagina: