Los gestorte isolatie

Los gestorte isolatie is over het algemeen gemaakt van isolatiematerialen zoals glasvezel, cellulose en steenwol. Deze soort isolatie bestaat uit losse vezels en vezelpallets die ingegoten worden om de gaten en zolders van uw woning of gebouw te vullen met gebruik van speciale apparatuur, namelijk een pneumatische blower.

Dit is een fantastische isolatietechniek om uw onafgewerkte gebieden met talloze obstakels te isoleren samen met uw bestaande plaatsen. U kunt verscheidene gaten, scheuren, hoekjes en kieren vullen met los gestorte isolatie. Het remt het lekken van lucht vanuit uw huis om de warmte te behouden en het geluid zal ook geïsoleerd zijn. Het is organisch en gemaakt van gerecycled papier om uw eigendom te beschermen tegen vocht en plagen.

Los gestorte isolatie plaatsen

Om los gestorte isolatie te plaatsen, worden cellullose-vezels chemisch behandeld om vuur, warmte en vocht in uw huis te weerstaan. U kunt de isolatie vervolgens plaatsen in vloeren, zolders en muren van uw huis met gebruik van technieken zoals vochtspray en droogpakking.

Eveneens  verschaft los gestorte isolatie, gemaakt van glasvezel en steenwol volledige isolatiedekking voor uw huis met warmte-, gat- en vochtweerstandskwaliteiten. Echter, om optimaal te profiteren van de voordelen van isolatie is het belangrijk dat de isolatie professioneel uitgevoerd wordt met de installatie van materiaal en apparatuur van kwaliteit.

Prijzen vergelijken van isolatie? Vul vrijblijvend het formulier in

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
   
 Meer over Los gestorte isolatie

Geluidsisolatie
Thermische isolatie
Muurisolatie
Wandisolatie
Geïsoleerd glas
Dakisolatie
Vloerisolatie
Het isoleren van de kruipruimte
Isolatiepanelen
Spuitisolatie
Isolerende gordijnen
Isolerende raamfolie
Geïsoleerde deuren
Voorzetramen
Geluidsdemping
Dubbele beglazing
Stralingsreflectie
Inspuitisolatie
Zolder isolatie
Spouwmuurisolatie
Glaswol
Na-isolatie
Na-isoleren dak
Na-isoleren van spouwmuren
PIR isolatie
Vulling- en dekenisolatie
Isolatieplaten

Deel deze pagina: