Isolatie dak

Vraag uw gratis offerte aan voor dakisolatie

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Bent u huurder of eigenaar ?*
Type dak ?*
Type woning ?*
Bericht
   
 

Een van de meest voorkomende vormen van huisisolatie is dakisolatie. Door het isoleren van het dak voorkomt men dat warmte via het dak naar buiten verdwijnt, wat leidt tot hoge stookkosten. Door het dak te isoleren wordt het huis in de zomer bovendien ook een stuk koeler gehouden dan zonder dakisolatie. Het is dus altijd zeer het overwegen waard om de isolatie van het dak eens onder de loep te nemen, ook als u reeds dakisolatie heeft.


Er zijn verschillende soorten dakisolatie te verkrijgen en afhankelijk van of u een plat dak of een hellend dak heeft kan u uit verschillende producten kiezen. Hellende daken met dakpannen worden meestal geïsoleerd met minerale wol dekens terwijl platte daken meestal met polyurethaan platen geïsoleerd. Ook hellende daken met bijvoorbeeld schingles worden meestal voorzien van polyurethaan platen waarom de schingles bevestigd worden.

dakisolatie


Om te bepalen wat voor uw dak het meest geschikt is kan u het beste een bezoekje brengen aan een isolatiespecialist. Deze kan u precies vertellen wat u nodig heeft voor uw dak en vooral ook waarom. Het advies van een specialist is voor de juiste en goede isolatie van uw dak onontbeerlijk. Bovendien kan u bij meerdere specialisten een offerte opvragen voor de werkzaamheden zodat u later gemakkelijk de beste specialist voor de beste prijs uit kan zoeken.

Als u de werkzaamheden door een specialist laat uitvoeren kan u ook nog eens gebruik maken van een premie voor dakisolatie. De premie voor dakisolatie is er voor bestemd om mensen te stimuleren om huisisolatie aan te brengen om zo zuiniger met energie om te gaan. Daar komt ook nog eens bij dat de isolatie ervoor zorgt dat u energie en dus kosten bespaart. De ultieme win/win situatie voor elke bewoner van een huis!
Deel deze pagina: