Inspuitisolatie

Inspuitisolatie is een type spuitisolatie die het gebruik van een componentenmix inhoudt welke in ruimtes tussen muren en openingen gebruikt kan worden. Onderzoeken hebben aangetoond dat meer dan 40% van de warmte in huizen via gaten en kieren in muren kan verdwijnen, dus met de hulp van deze spuitisolatie kan u eenvoudig uw energierekening verlagen en uw huis meer energie-efficiënt maken. Inspuitisolatie is goed verkrijgbaar en over het algemeen zijn er twee soorten spuit isolatie die u kan kopen. 

inspuitisolatie

Zoals het woord al aangeeft wordt inspuitisolatie gebruikt om in ruimtes of openingen in muren te gebruiken. Dit betekent dat u de spray direct in een holte of opening moet spuiten. Omdat het met behulp van twee componenten werkt heeft dit type isolatie de neiging om meer dan 100 keer in volume toe te nemen na menging waardoor het een volledig opgevulde opening achterlaat die geen thermische of elektrische stroming meer doorlaat. 

De spuitmond dient echter in de opening te zijn geplaatst alvorens het materiaal toe te passen. Voor veel mensen is inspuitisolatie een betere oplossing in verhouding tot op het gat spuiten want het geeft op deze manier minder rommel nadat de chemische reactie is voltooid en dus is het makkelijker schoon te maken. U kan dit soort spuitisolatie in alle doe-het-zelf zaken kopen zoals de Gamma en zelfs grote warenhuizen, dus er is makkelijk aan te komen.
Meer over Inspuitisolatie

Geluidsisolatie
Thermische isolatie
Muurisolatie
Wandisolatie
Geïsoleerd glas
Dakisolatie
Vloerisolatie
Het isoleren van de kruipruimte
Isolatiepanelen
Spuitisolatie
Isolerende gordijnen
Isolerende raamfolie
Geïsoleerde deuren
Voorzetramen
Geluidsdemping
Dubbele beglazing
Stralingsreflectie
Zolder isolatie
Spouwmuurisolatie
Glaswol
Na-isolatie
Na-isoleren dak
Na-isoleren van spouwmuren
PIR isolatie
Los gestorte isolatie
Vulling- en dekenisolatie
Isolatieplaten

Deel deze pagina: