Dubbele beglazing

Geen warmteoverdracht door dubbele beglazing

Glas maakt een belangrijk deel uit van de decoratie en verbetering van uw huis en wordt voor zowel deuren als ramen gebruikt en heeft een transparante coating. Deze coating werkt als isolatie in de zomer en winter. Dubbele beglazing is een ander soort welke u extra bescherming biedt tegen warmte en lawaai. Dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van 2 glazen ruiten met een ruimte ertussen, welke er voor zorgt dat er geen warmteoverdracht plaats vindt. Deze soort van isoleren maakt heel veel verschil uit voor uw stookkosten.

U dient de volgende zaken te overwegen indien u dubbele beglazing aanschaft.

Beveiliging:

Het is ongetwijfeld niet erg praktisch voor elke inbreker om simpelweg in te breken door een raam met dubbele beglazing in te slaan. Een raam en kozijn met een slot spelen een vitale rol bij preventie van inbraken. Het is zeer aan te raden om ramen te kopen welke voorzien zijn van sloten en andere anti-inbraak voorzieningen. 

Energiebesparing:

Ramen met dubbel glas of geïsoleerd glas zijn een geweldige methode om geld te besparen. Het houdt de doorstroming van warmte tegen wat uiteindelijk een fikse besparing oplevert op de energierekening. In de zomer en winter zal u met de isolatie van dubbel glas een merkbaar verschil hebben tussen de temperatuur in de kamer en buiten. 

Stijl en uniek ontwerp

Dubbele beglazing staat ook bekend voor haar stijl en uiterlijk. Het is simpelweg mooier en het uiterlijk van uw huis knapt er zienderogen mee op. Zeker als u renovatieplannen heeft, dan is dubbele beglazing een absolute must. 

Installatie

De installatie van dubbele beglazing is eenvoudig, echter u bereikt het beste resultaat als u een professional inhuurt. Professionals kennen en zijn geoefend in de technieken welke nodig zijn om dubbele beglazing op een perfecte manier te installeren. U zal geen enkel mankement in hun vakmanschap ontdekken en het uiteindelijke resultaat zal naar volle tevredenheid zijn.

Prijzen vergelijken van isolatie? Vul vrijblijvend het formulier in

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
   
 Meer over Dubbele beglazing

Geluidsisolatie
Thermische isolatie
Muurisolatie
Wandisolatie
Geïsoleerd glas
Dakisolatie
Vloerisolatie
Het isoleren van de kruipruimte
Isolatiepanelen
Spuitisolatie
Isolerende gordijnen
Isolerende raamfolie
Geïsoleerde deuren
Voorzetramen
Geluidsdemping
Stralingsreflectie
Inspuitisolatie
Zolder isolatie
Spouwmuurisolatie
Glaswol
Na-isolatie
Na-isoleren dak
Na-isoleren van spouwmuren
PIR isolatie
Los gestorte isolatie
Vulling- en dekenisolatie
Isolatieplaten

Deel deze pagina: