De voordelen van dakisolatie

Isolatie voor uw huis is belangrijk en dakisolatie hoort daar natuurlijk ook bij. Het dak van uw huis voorzien van isolatie is een goede investering. Het isoleren van het dak van uw huis heeft eigenlijk alleen maar voordeel.

Dakisolatie premies

U komt in aanmerking voor isolatiepremies als u uw huis gaat voorzien van dakisolatie. Dakisolatie moet een minimale Rd-waarde van 3.5m² K/W hebben om voor een premie voor dakisolatie in aanmerking te komen.

Als u zelf dakisolatie gaat aanbrengen dan krijgt u een lagere premie voor dakisolatie. Als u dakisolatie met een Rd-waarde van 3.5m² K/W zelf aanbrengt, is de premie voor dakisolatie 3 euro per vierkante meter met een maximum tot 360 euro.

Laat u dakisolatie met een Rd-waarde van 3.5m² K/W aanbrengen door de aannemer, dan krijgt u 6 euro per vierkante meter met een maximum tot 720 euro.

De prijs van dakisolatie

Er zit verschil in de kwaliteit van isolatie en dus ook in de prijs van dakisolatie. Het is aan te raden dat u dakisolatie van goede kwaliteit koopt. De kwaliteit van dakisolatie is minstens zo belangrijk als de prijs.

Het voordeel van dakisolatie

Een goede dakisolatie zorgt voor aanzienlijk lager minder stookkosten. Dakisolatie voorkomt daarnaast ook vochtproblemen. 
Meer over De voordelen van dakisolatie

Isolatie plat dak
Dakisolatie premie

Deel deze pagina: