Dakisolatie premie

Uw huis isoleren is een goed idee, en wel om meerdere redenen. De eerste en meest belangrijke reden is dat energieprijzen in de toekomst alleen maar duurder worden. Dit heeft tot gevolg dat stookkosten ook alleen maar zullen stijgen, en dat is waar isolatie een flinke besparing in kan geven. Met isolatie bespaart u op de lange baan zeer veel geld. Daarnaast verbruikt u ook veel minder energie door uw huis van isolatie te voorzien, dus is het ook nog eens gunstig voor het milieu. Het mes snijdt als het op isolatie aan komt aan twee kanten.

premie dakisolatie


Het deel van het huis welke het belangrijkste is om te isoleren is het dak. Door het dak goed te isoleren kan men eenvoudig tientallen procenten besparen op de energierekening doordat er minder warmte via het dak verloren gaat. Om dit mogelijk te maken, ook voor mensen met lagere inkomens, heeft de regering een premie mogelijk gemaakt voor dakisolatie. De dakisolatie premie kan verkregen worden door de werkzaamheden door een specialist uit te laten voeren. Deze rekening kan bij de belastingaangifte opgevoerd worden, waarna de kosten of een gedeelte daarvan bij de aangifte in mindering wordt gebracht.

Met de dakisolatie premie kan men met een flinke besparing toch het huis isoleren om uiteindelijk kosten te gaan besparen en zuiniger om te springen met energie. Dakisolatie is erg belangrijk omdat het zorgt dat er in de winter minder warmte verloren gaat, en in de zomer het huis koeler houdt.

Vergelijk, gratis en vrijblijvend, offertes van dakisolatie:

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Bent u huurder of eigenaar ?*
Type dak ?*
Type woning ?*
Bericht
   
 Meer over Dakisolatie premie

Isolatie plat dak
De voordelen van dakisolatie

Deel deze pagina: