Dakisolatie premie 2015

Dakisolatie premie 2015

Nog steeds interessant in 2015

In 2015 is het nog steeds interessant om uw woning te voorzien van dakisolatie. Zo is er nog steeds een premie van de netbeheerder voorhanden en kan u aanspraak maken op belastingvermindering bij de Vlaamse Overheid.

Daarnaast blijft dakisolatie interessant door de stijgende energieprijzen.

Premie voor dakisolatie van de netbeheerder

De netbeheerders kennen een premie van 6, 7 of 8 EUR/m2 toe voor dakisolatie. De minimum R-waarde van de isolatie is respectievelijk 3,5; 4,0 of 4,5 m²K/W. Deze bedragen gelden wanneer de dakisolatie geplaatst wordt door een erkende aannemer. 

Indien u de isolatie zelf plaatst, kunt u een premie ontvangen van 3, 3,5 of 4 EUR/m2. De minimum R-waarde van de isolatie is respectievelijk 3,5; 4,0 of 4,5 m²K/W.

Belastingvermindering voor dakisolatie van de Vlaamse Overheid

Naast de premie voor dakisolatie van uw netbeheerder kunt u ook aanspraak maken op belastingvermindering. De belastingvermindering bedraagt 30% van het factuurbedrag met een maximum van 3.040 EUR (inkomstenjaar 2015).

Dankzij de dakisolatie premie en de belastingvermindering is het dus nog steeds de moeite waard om te investeren in uw woning. Bovendien bespaart u ook op uw energiefactuur door uw woning te isoleren.

Prijzen van dakisolatie vergelijken? Vul het formulier in

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Bent u huurder of eigenaar ?*
Type dak ?*
Type woning ?*
Bericht
   
 Meer over Dakisolatie premie 2015

Premie dakisolatie

Deel deze pagina: